SHJ Drunen Turn en Dans plezier voor jong en oud!

Welkom bij SHJ Drunen


Afscheid voorzitter Peter Verstijnen

  • 10-07-2017

Per ALV van 22 juni jl. is Peter na 12 jaar voorzitterschap officieel afgetreden. Het bestuur van SHJ heeft hem op 9 juli op passende wijze bedankt tijdens een bestuursuitje.

Peter is 12 jaar geleden begonnen als voorzitter van SHJ en nadat er een nieuw beleid was opgesteld is hij met volle overtuiging begonnen aan het opzetten van onze eigen accommodatie.

Vele hobbels moesten genomen worden, het was een langdurig proces met ontzettend veel tegenslagen. Maar na iedere teleurstelling zette Peter door en zorgde hij voor nieuwe hoop. Het is aan zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen te danken dat we nu sinds een jaar beschikken over een eigen prachtige accommodatie. Een accommodatie waar onze hele vereniging kan sporten onder 1 dak en daar zijn we enorm trots op! De accommodatie is volop in ontwikkeling en er zullen nog steeds de nodige hobbels genomen moeten worden, zo zal er met spoed iets moeten gebeuren aan de temperatuur in de danszaal en in de turnhal zijn er al de nodige materialen aan vervanging toe, maar ook die hobbels zullen genomen worden. Gelukkig heeft Peter aangegeven nog steeds beschikbaar te zijn voor advies, dus hij zal niet helemaal uit zicht verdwijnen en kunnen we nog gebruik maken van zijn expertise op dit gebied.

Tijdens de opening van onze nieuwe accommodatie hebben we Peter al “vereeuwigd” door middel van het bedankbord wat in de hal is opgehangen.

Wij willen Peter nogmaals bedanken voor zijn uitzonderlijke inzet en maken bij deze bekend dat wij Peter hebben benoemd tot ERELID van SHJ Drunen.

 

PETER BEDANKT!

 

Per ALV is Ilse Verhoeven benoemd tot nieuwe voorzitter, Ilse is al 7 jaar bestuurslid, eerst als algemeen bestuurslid/ledenadministratie en sinds vorig jaar als vicevoorzitter. Wij wensen haar veel succes in haar nieuwe functie!

 

Bestuur SHJ DrunenBlijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

*

Contact

Sporthal Inmotion Cees van Delftstraat 10, 5151 VX Drunen Telefoon: 06 - 83659043 Email:info@shjdrunen.nl Website: http://www.shjdrunen.nl