SHJ Drunen Turn en Dans plezier voor jong en oud!

Welkom bij SHJ Drunen


Belangrijke informatie betreft coronavirus

  • 10-03-2020

SHJ Drunen volgt de ontwikkelingen en adviezen via de website van het RIVM. De gezondheid van onze leden en train(st)ers staat voorop! Daarom brengen wij in dit bericht graag enkele belangrijke punten onder jullie aandacht.

De lessen en trainingen van SHJ gaan gewoon door. Wij volgen de informatie van het RIVM en de gemeente Heusden. Mochten zij maatregelen treffen, dan volgen wij deze als vereniging op. 

Als er klachten zijn zoals omschreven door het RIVM, namelijk verkoudheid, hoesten of koorts dan moet u en/of uw zoon/dochter thuis blijven tot 24 uur nadat de klachten zijn verdwenen. Ook bij lichte klachten verzoeken wij om thuis te blijven.

Het kan helaas voorkomen dat er lessen/trainingen komen te vervallen omdat er geen train(st)ers beschikbaar zijn. Dit wordt zsm met de betreffende groepen gecommuniceerd.

 

Update 11 maart

SHJ leden zullen dit weekend niet deelnemen aan wedstrijden of evenementen bezoeken. Deze maatregel geldt minimaal tot en met zondag 15 maart.Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

*

Contact

Sporthal Inmotion Cees van Delftstraat 10, 5151 VX Drunen Telefoon: 06 - 83659043 Email:info@shjdrunen.nl Website: http://www.shjdrunen.nl