SHJ Drunen Turn en Dans plezier voor jong en oud!

Welkom bij SHJ Drunen


Buitentraining turnen recreatie

  • 12-05-2020

Er wordt door het bestuur hard gewerkt om zo snel mogelijk te kunnen starten met buitentrainingen voor de groepen turnen recreatie, spinggroep, mixgroep, peuter- kleutergym en ouder- kindgym. In overleg met de gemeente Heusden en Stichting Sportaccommodatie Dillenburg wordt gekeken naar een geschikte locatie en de mogelijkheden om een rooster op te stellen.

Vorige week zijn de selecties turnen en de dansgroepen gestart met buiten trainingen. In overleg met de gemeente kunnen de selecties op twee avonden trainen op de accommodatie van DAK en mogen de dansgroepen op diverse momenten gebruik maken van de speelplaats van Wereldwijs.

Om de overige groepen ook buiten te laten starten is het bestuur in overleg met de gemeente en Stichting Sportaccommodatie Dillenburg. Dit gaat om een grote groep leden, wat dus ook een grote organisatie is en de nodige tijd in beslag neemt. Wij hopen de uitwerking snel te kunnen afronden en jullie binnenkort goed nieuws te brengen.

Om de veiligheid van alle leden en train(st)ers te kunnen waarborgen worden er diverse protocollen opgesteld. Daarnaast dienen wij natuurlijk binnen de richtlijen van de overheid en het RIVM te blijven. Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u deze sturen naar: info@shjdrunen.nl

Bestuur SHJ DrunenBlijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

*

Contact

Sporthal Inmotion Cees van Delftstraat 10, 5151 VX Drunen Telefoon: 06 - 83659043 Email:info@shjdrunen.nl Website: http://www.shjdrunen.nl