SHJ Drunen Turn en Dans plezier voor jong en oud!

Welkom bij SHJ Drunen


NK turnen 2e divisie

  • 30-05-2016

In het weekend van 28 en 29 mei was Sporthal De Slagen in Waalwijk het decor van het Nederlands Kampioenschap N2, jeugd N3 en 2e divisie.

Lotte Knippels had zich weten te plaatsen voor de meerkampfinale en de sprongfinale bij jeugd 1 N3 en Lindsey Verhoeven had zich geplaatst voor de balkfinale bij junior divisie 2. Zaterdag was de meerkampfinale, waar de beste 36 turnsters per categorie mogen turnen. Lotte turnde een stabiele wedstrijd, zonder grote fouten. In haar balkoefening wist ze de D-score te verhogen door twee nieuwe elementen te turnen.  Ze eindigde op de 34eplaats.

Zondagmiddag mocht Lotte nogmaals aantreden, tijdens de halve finale had zij zich weten te plaatsen voor de sprongfinale. Ze liet twee goed uitgevoerde sprongen zien en behaalde met 11,537 punten de 7e plaats. Lindsey had zich weten te plaatsen voor de toestelfinale balk bij de junioren divisie 2. Lindsey turnde met een nieuw element een goede oefening en kwam tot 10,567 punten, waarmee ze de 5e plaats behaalde.

Turnsters en trainsters kunnen tevreden terug kijken op een mooi turnweekend. En zoals Hans van Zetten (NOS commentator turnen) eerder zei: “Het is een feest om in de finale te staan”.Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

*

Contact

Sporthal Inmotion Cees van Delftstraat 10, 5151 VX Drunen Telefoon: 06 - 83659043 Email:info@shjdrunen.nl Website: http://www.shjdrunen.nl